• Facebook Social Icon

Folk & Fisk • post@folkogfisk.no • +47 907 35 747 • Orgnr 913 062 256

Folk og Fisk er en mat- og kulturfestival som tar for seg livsnerven i Bodø som samfunn: Folk med humør og pågangsmot – fisken som mat og inntektskilde.

Folk & Fisk er en byfest hvor vi skal ut for å møtes, spise god mat, smake på retter du kanskje ikke har smakt før, drikke god drikke og oppleve god livemusikk.


 

Vi sees i Glasshuset!

 

Clarion Hotel Grand er årets festivalhotell og ligger rett ved Glasshuset.
Se hotellets hjemmeside for mer info Clarion hotel Grand

Torsdag 14 mars

18:00 - 21:30 Sushikurs på Lyst På (kjøp billett)

Fredag 15 mars

Program Folk & Fisk 2019

10:00 Matgata åpner

14:00 Konsert: Fretworkers

15:00 Åpning av festivalen og
after work med bla. Under the Kilt

20:00 Konsertarena åpner

21:00 Konsert: Under The Kilt 

(ferdig ca 23:00)

Lørdag 16 mars

10:00 Matgata åpner

10:30 Konsert: Jøran Breivik 

11:30 Barne- og familieaktiviteter

13:00 - 16:00 Sildebord med underholdning i lobbyen på Grand hotel

16:00 Matgata stenges